Meer resultaten voor drumi wasmachine drumi

 
 
drumi wasmachine drumi
Drumi: de draagbare wasmachine die geen elektriciteit verbruikt.
Startup Yirego brengt hier met de Drumi verandering in: de ingenieuze wasmachine is makkelijk mee te nemen en doet zijn werk zonder daar elektriciteit bij nodig te hebben. Nadat je de Drumi met water, wasmiddel en kledingstukken hebt gevuld hoef je enkel een flink aantal keer op het pedaal te drukken, waarna je was weer helemaal schoon is.
social media marketing
Ontdek de fabrikant Drumi Wasmachine van hoge kwaliteit voor Drumi Wasmachine bij Alibaba.com.
Alibaba.com levert 24 drumi wasmachine-producten. Er zijn 24 drumi wasmachine leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. De belangrijkste leverancierslanden zijn China vasteland, die respectievelijk 100% voorzien van drumi wasmachine. Drumi wasmachine-producten zijn het populairst in Southeast Asia, Africaen Domestic Market.
https://www.mooieriemen.nl/nl/heren-riemen/
Een sladroger voor je kleren Voor de Wereld van Morgen. Logo. Fill 1. Fill 1. Fill 1. Instagram.
Waar een gewone wasmachine ongeveer 50 liter water verbruikt per wasbeurt is dat in het geval van de Drumi maar 10 liter. Je moet waarschijnlijk wel wat vaker een wasje draaien want er past zo'n' 25, kg aan kleding in.
Patist Makelaardij
Drumi wast zonder energieverbruik TechGirl.
Het mooie aan de Drumi is dus dat er geen energie voor nodig is om een wasje te draaien en het gebruik van water ook beperkt wordt. Het indrukken van het pedaal zorgt voor omwentelingen waardoor je was gedraaid wordt. eco gadgets wasmachine.
Drumi, de wasmachine op vrije energie Expand Your Awareness.
Een Drumi is dus een kleine milieu vriendelijke, elektriciteits-vrije waterbesparende wasmachine, die wellicht mettertijd in veel huishoudens de vertrouwde wasmachine deels zal gaan vervangen. De Drumi is ongeveer 60 centimeter hoog en neemt zoals je op de foto hiernaast ziet betrekkelijk weinig ruimte in beslag en is gemakkelijk om te verplaatsen en te vervoeren.
Wassen zonder stroom met de Drumi Wassen.nl.
Wassen met de Drumi. De Drumi is een innovatieve wasmachine van het Canadese Yirego en zorgt ervoor dat je zonder stroom toch een was kunt draaien. Eerder zagen we al een andere ontwikkeling op wasmachinegebied, namelijk de Dolfi. Je bedient de Drumi met je voet, door het naar beneden drukken van een voetpedaal draait de Drumi zijn was.
Deze draagbare wasmachine werkt zonder stroom.
Ideaal voor een klein wasje of voor op de camping. De Drumi is een kleine wasmachine, die je gemakkelijk meeneemt in de kofferbak van de auto. Met een capaciteit van vijf liter kunnen er best veel kledingstukken in deze wasmachine.
Mini-wasmachine wasmachines kopen BESLIST.nl Ruime keus.
Productvariant: Red 996.971 Handheld Wasmachine Draagbare Mini Wasmachine Huishoudelijke Schoonmaak Tool Specificatie: Merk 996.971 Kleur Blauw, Goud, Rood Accu 3 AAA batterij Dimensies 175, 45, 45, cm / 7 17, 17, inch Gewicht 035, kg Inclusief de buitenverpakking Pakket omvat1: 996.971 Handheld Wasmachine1 Schuimplank U kunt de.

Contacteer ons