Op zoek naar drumi wasmachine kopen?

 
 
drumi wasmachine kopen
Mini-wasmachine wasmachines kopen BESLIST.nl Ruime keus.
Productvariant: Red 996.971 Handheld Wasmachine Draagbare Mini Wasmachine Huishoudelijke Schoonmaak Tool Specificatie: Merk 996.971 Kleur Blauw, Goud, Rood Accu 3 AAA batterij Dimensies 175, 45, 45, cm / 7 17, 17, inch Gewicht 035, kg Inclusief de buitenverpakking Pakket omvat1: 996.971 Handheld Wasmachine1 Schuimplank U kunt de.
social media marketing
Een sladroger voor je kleren Voor de Wereld van Morgen. Logo. Fill 1. Fill 1. Fill 1. Instagram.
Waar een gewone wasmachine ongeveer 50 liter water verbruikt per wasbeurt is dat in het geval van de Drumi maar 10 liter. Je moet waarschijnlijk wel wat vaker een wasje draaien want er past zo'n' 25, kg aan kleding in. Betalen per wasbeurt. Wist je dat er in Nederland jaarlijks 600.000 wasmaschines worden weggegooid? Begin van dit jaar tipte pr-bureau de Wolven ons 5 inspirerende zero-waste initiatieven. In het lijstje: Bundles. Want waarom een wasmachine kopen als je een abonnement kunt nemen op een zuinig en slim apparaat?
Keyboost France
Ontdek de fabrikant Drumi Wasmachine van hoge kwaliteit voor Drumi Wasmachine bij Alibaba.com.
Bericht Buying Request. Beheer kopen Verzoeken. Weergeven Nieuwe Producten. Buying Request Hub. Save 40% off your time to get quotes. Submit Buying Request. Zoeken Advanced Search. Startpagina bedrijfsuitrusting commerciƫle wasapparatuur drumi wasmachine. 24 Resultaten Producten. Alle landen regio's.' Alle landen regio's.'
60days.nl
Drumi: de draagbare wasmachine die geen elektriciteit verbruikt.
Drumi: de draagbare wasmachine die geen elektriciteit verbruikt. De gemiddelde wasmachine, met name oudere modellen, kunnen een enorme aanslag op je energierekening zijn. Startup Yirego brengt hier met de Drumi verandering in: de ingenieuze wasmachine is makkelijk mee te nemen en doet zijn werk zonder daar elektriciteit bij nodig te hebben.
Wassen zonder stroom met de Drumi Wassen.nl.
Wassen met de Drumi. De Drumi is een innovatieve wasmachine van het Canadese Yirego en zorgt ervoor dat je zonder stroom toch een was kunt draaien. Eerder zagen we al een andere ontwikkeling op wasmachinegebied, namelijk de Dolfi. Je bedient de Drumi met je voet, door het naar beneden drukken van een voetpedaal draait de Drumi zijn was.
Drumi, de wasmachine op vrije energie Expand Your Awareness.
Een Drumi is dus een kleine milieu vriendelijke, elektriciteits-vrije waterbesparende wasmachine, die wellicht mettertijd in veel huishoudens de vertrouwde wasmachine deels zal gaan vervangen. De Drumi is ongeveer 60 centimeter hoog en neemt zoals je op de foto hiernaast ziet betrekkelijk weinig ruimte in beslag en is gemakkelijk om te verplaatsen en te vervoeren.
Deze draagbare wasmachine werkt zonder stroom.
Ideaal voor een klein wasje of voor op de camping. De Drumi is een kleine wasmachine, die je gemakkelijk meeneemt in de kofferbak van de auto. Met een capaciteit van vijf liter kunnen er best veel kledingstukken in deze wasmachine.
Vernuftige stroomloze wasmachine is een must-have voor echte kampeerders WANT.
Het is vaak voor diegene die op een camping verblijft geen probleem wasjes te draaien, maar echte avonturiers die in the middle of nowhere kamperen zijn afhankelijk van hard of zacht-stromende beekjes. De Yirego zorgt er echter voor dat kleding gewassen en gedroogd kan worden in een stroom-onafhankelijke wasmachine. De wasmachine heeft een inhoud van 5 liter.

Contacteer ons