Meer resultaten voor broodzak

 
 
broodzak
Broodzak biologisch katoen Bag-again GreenJump.nl.
Handig om brood in te bewaren en makkelijk om mee te nemen naar de bakker. De broodzak is een milieubewust alternatief voor plastic. De broodzak kan in de wasmachine, maar even uitschudden is vaak voldoende. Zelfgebakken brood kun ook je in de broodzak bewaren maar blijft iets minder lang vers.
SEO checker
Een alternatief voor de plastic broodzak Laura en James.
Ik bestelde een grote broodzak van biologisch katoe n en een kleiner exemplaar. Ik ben klaar voor de test. Daar sta je dan, met je biologische broodzak bij de bakker. Ik moest best een drempel over om eerlijk te zijn.
wandelstokken
Herbruikbare broodzak KitchenHugs.
Koop je onverpakte brood bij de bakker of in de winkel en neem je eigen broodzak mee. Deze grote herbruikbare broodzak is gemaakt van 100% gecertificeerd ongebleekt katoen voile. En kan na gebruik weer worden uitgewassen en steeds weer hergebruikt.
ldpe zakken
Herbruikbare broodzak Meesterbakker Roodenrijs Brood en Banket.
Een herbruikbare broodzak van biologisch katoen om Plastic Soup te verminderen. Het is even wennen, een herbruikbare broodzak. De broodzak, gemaakt van biologisch katoen, blijkt een perfecte vervanger voor plastic broodzakken. Neem deze broodzak mee naar onze winkel en wij verpakken het brood hierin.
Stoffen broodzak? Een slimme keuze! De Warme Bakker.
Als je weet dat de gemiddelde Belg per jaar 34 broden, 5 stokbroden, 80 broodjes pistolets, sandwiches en 24 koffiekoeken koopt, dan merk je snel dat een herbruikbare, stoffen broodzak goed nieuws is voor het milieu. Blijft je brood een beetje vers in zon zak?
Set broodzakken van biologisch katoen Bag Again Handig Goed. Set broodzakken van biologisch katoen Bag Again Handig Goed.
In deze broodzak zal het eerder wat droger worden dan beschimmelen. Ingevroren brood, wat in een plastic zak wordt ontdooit kan wel eens soppig worden door het smeltwater wat zich onder in de zak verzameld. Dit smeltwater kan door het ademend katoen verdampen, dus geen soppig brood meer.

Contacteer ons