Dit stalen vat bevat een complete off-grid energie zonne-laadstation

Ten aanzien van de woningbouw en andere commerciële zonne-energie markten zijn deze redelijk met keuzes verzadigd,terwijl de micro-zonne-energie markt volop mogelijkheden geeft voor het opladen van draagbare elektronica. Veel bedrijven zijn dan ook op zoek naar oplossingen voor draagbare zonne-energiestroom concepten.  Het bedrijf Mobile Solar Chargers Ltd, komt nu met een complete zonne-energiecentrale in een grote stalen vat.

De basis Solar Charging vat is voorzien van een 180W / 18V 5.5A waterdicht en flexibel zonnepaneel, een telescopische mast voor het monteren van het paneel, twee 115 Ah deep cycle lood-zuur batterijen, een voltage regulator en laadregelaar, een volledige kabel met waterdichte connectoren en 12V quick release dual batterij leads, LED-verlichting, een afneembare doos met bedieningspaneel en USB en 12V opladen poorten, en nog veel meer. Het bevat ook een anker voor het bevestigen van het vat in de grond en zandzakken voor extra stabiliteit.  Kopers kunnen ook vragen om andere componenten, zoals lithium-polymeer batterij, een WiFi-router, extra zonnepanelen, LED-schijnwerpers, een GPS-tracker, of een krachtigere omvormer. Leuk voor op de camping.

Voor meer informatie klik hier

Post Author: redactie