De Intelligente slimme watermeter

Soms controleert een loodgieter uw huis op waterlekken. Meestal te laat waardoor het handen vol geld kost om het te laten repareren. Maar deze trackmeter waarschuwt u gelijk dat er een lekkage is. De slimme meter registreert direct via een sensor de waterdruk en detecteert of er een lek is ontstaan. U krijgt dan via een app een bericht, zodat de lekkage uw aandacht krijgt. Je hoeft alleen maar de sensor op de hoofdwaterleiding te plaatsen, waardoor het de stroming van water door het hele huis kan detecteren. Het is een nieuwe aanwinst van slimme apparaten voor uw huis.

Daarnaast is het ook een manier om te helpen de hoeveelheid water die u verbruikt inzichtelijk te maken en misschien te verminderen. Gebruikers kunnen direct via het apparaat controleren hoeveel water ze gebruiken of opslaan. Het is wel in ontwikkeling, en als je erin gelooft dat je moet zeker kijken op kickstarter

Post Author: redactie