Innovatieve nieuwe lamp loopt gedurende 3 dagen op zoutwater

De Mizusion Saltwater-Powered lamp is eigenlijk meer een lamp voor noodsituaties, zoals in het geval dat de stroom uitvalt. De lantaarn wordt aangedreven door een chemische reactie die ontstaat wanneer zout en water samen in de lantaarn worden geplaatst. Het interieur van de lantaarn gaat snel aan het werk door samen het zout en water te mengen met het zuurstof uit de omgeving en de magnesium staaf. Dit wekt elektriciteit voor de LED lantaarn.

Deze geweldige nieuwe lamp van Hitachi Maxwell werkt gedurende de drie dagen door alleen maar zoutwater eraan toe te voegen. Het is natuurlijk niet eindeloos en het is geen magie. Je moet namelijk wel de magnesium staaf de 80 uur vervangen. En deze kost ongeveer 9 euro. Klink duurzaam, maar is het niet echt. Wel handig in nood, vooral voor mensen lang de kust.

Je kunt deze kopen op Amazone

Post Author: redactie