Zonne-energie-kiosk

Istanboel nieuwe zonne-energie-kiosk is een zegen voor forenzen die behoefte hebben aan een boost. Nu nog de NS voor de wachtende treinreiziger

In Istanboel, kunnen lege batterijen tot het verleden gaan horen. Onlangs heeft het bedrijf Mito, een op zonne-energie laadstation geopend, die maximaal acht apparaten tegelijk kan opladen. Het staat in het centrum van Istanboel. Het biedt ook gratis toegang tot internet.
In opdracht van Verisun heeft de ontwerper Art Lebedev het model gerealiseerd. De Mito laadstation is een zeer nuttig apparaat voor forenzen. De eerste van de velen die komen, en deze werd geplaatst op het Taksim-plein in de buurt van een tramhalte voor forenzen. Ze hebben ook toegang tot het web tijdens het wachten op een tram of bus. Mito geeft ook nuttige informatie via een LCD-scherm, over de route, tramstation naam, bus / tram aankomsttijden en de temperatuur. Wat Mito ook uniek maakt dan andere laadstations is dat het wordt aangedreven door de zon, door de zonnepanelen op het dak. Dus, er is geen elektriciteitsverbruik van het energienet in Istanboel nodig.

Voor meer informatie klik hier

Post Author: redactie