Honing oogsten is nog nooit zo eenvoudig geweest

De uitvinding kwam uit Australië. Via crowdfunding haalde zij $ 13.000.000 op met de Flow™ honing maker. Het project introduceerde twee belangrijke voordelen: het eenvoudig maken om honing te oogsten, zelfs in je achtertuin en tegelijkertijd het ondersteunen van de bedreigde bijenvolken. Om te beginnen, levert het een simpele en eenvoudige oplossing voor de individuele mens of kleine gemeenschappen dat ze zelf honing kunnen maken. Het houden van je eigen korf heeft natuurlijk ook voordelen voor een goede opbrengst in je tuin. Door je eigen bijenvolk kun je je bloemen laten bestuiven, met een overvloed aan uw fruit en bloemen. Daarnaast kun je de hele middag kijken naar deze bijen via de Flow ™ Hive Classic ramen om zien hoe ze honing maken.
Natuurlijk moet je wel iets weten van de bijenteelt, maar het is nog nooit zo eenvoudig geweest om honing direct uit de korf te halen, zonder de bijen lastig te vallen.

Voor meer informatie klik hier

De prijs is zonder bijenvolk.

Post Author: redactie